Laatste nieuws

26-01-2022

Beste Filmhuis-donateur en-bezoeker,

 

De bioscopen gaan weer open, Filmhuis Weert gaat weer draaien!

Ondanks de beperkende voorwaarden van tijd en capaciteit is dat goed nieuws.

 

Wij pakken de draad op op maandag 31 januari met de film die op die datum gepland stond: What is Life Worth. In verband met de sluitingstijd van 22:00 uur begint de film om 19:45 uur.

Voor de volgende Filmhuis-voorstellingen programmeren wij de films die door de lockdown zijn vervallen. Op 28 maart start vervolgens de nieuwe cyclus; u krijgt het programma t.z.t. toegestuurd.

 

Alle informatie over ons programma en (aangepaste) aanvangstijden kunt u vinden op onze website, op de website van de Gotcha, en in onze nieuwsbrief. Let daar dus goed op. Verder worden de corona-voorschriften van de overheid gevolgd, en is de QR-code dus verplicht.

 

Filmhuis Weert hoopt u gauw te zien in de Gotcha!

 

K. Moolenaar

Voorzitter Filmhuis Weert

Worth

maandag 31 januari & dinsdag 1 februari

aanvang: 19:45 uur

Na de aanslagen in 2001 op het World Trade Center en het Pentagon, benoemt het Congres advocaat Kenneth Feinberg om het ’11 September Victim Compensation Fund’ te leiden. Gevangen tussen advocaten die een aanklacht willen indienen en lobby’s van luchtvaartmaatschappijen die graag willen schikken, moet Feinberg een deal sluiten met de families van de slachtoffers.

 

Land:  Verenigde Staten, 2020
Genre: Biografie / Drama 
Regie: Sara Colangelo

Met o.a.: Stanley Tucci, Michael Keaton en Amy Ryan

Speelduur: 118 minuten